19-06-13

Thema zand en water

Hey hallo,

 

We naderen stilaan de vakantie en daarom leren we meer over zand, water en we ruimen ons klasje helemaal op.

THEMA ZAND:

imagesCAPWD782.jpg

Vorige week speelden we al veel in het zand en speelden spelletjes met zandspeelgoed: schepjes, schelpjes, bakvormpjes, een emmer, een zeefje. Juf tekende errond en dan legden we de juiste speeltjes op de juiste omtrek. We sorteren ze ook op kleur en toverden speelgoedjes weg, dan moesten we raden wat er weg was.

Juf vertelde ook een verhaaltje over Dikkie Dik die op het strand ging spelen. Er beet een krab in zijn staart, auw!

9789025729769_Boeke_Dikkie%20Dik%20naar%20het%20strand.jpg

We kleurden ook zand met een krijtje en maakten er een schuddoosje mee. We kregen er ook een nieuw vriendje bij en nu zijn we met 20! WELKOM ENIS...

THEMA WATER:

tumblr_ljxnb1pjPH1qi43ago1_500.gif

Deze week hebben we we al veel met water gespeeld. Dinsdag was het zo'n warm weer dat we ons speelgoed al hebben afgewassen. We mochten blokken, auto's, ... wassen in de waterbak buiten. En nadien hebben we ook met water gespeeld. Mama's en papa's, we hadden echt geen reservekleren aan omdat we in ons broek hadden gedaan. We waren klatsnat!

Kijk maar eens naar de foto's...

Nog enkele leuke dingen:

- Elisa zingt een liedje


 

 

 

 

06-06-13

Thema - vaderdag en schoolfeest...

Hey hallo,

De afgelopen 2 weken hebben we hard geoefend voor het schoolfeest en gewerkt aan een cadeautje voor de papa's.

Jullie zijn van harte welkom om zaterdag naar ons dansje te komen kijken. We verwachten de kindjes om 12u in de klas en de optredens beginnen om 13u in zaal Maritieme. Nadien kunnen de kindjes spelletjes doen, frietjes eten, zich laten schminken, .... Juf Jessica kan je vinden bij het springkasteel en ikzelf bij het eendjes vissen.

Hopelijk waren de papa's blij met hun cadeautje...