24-03-13

Thema Pasen

Hey hallo,

60.gif

Omdat het bijna Pasen is komen we meer te weten over de paaskip, de paaskuikentjes en het paaskonijn. We gaan op zoek naar lekkere chocolade eitjes, mmmmh!

Hier alvast een vrolijk liedje over kuikentjes...


MAANDAG vertelt juf het verhaaltje van "Kom uit je ei kleintje."

Mama kip heeft net een ei gelegt en ze is heel fier. Ze doet er alles aan zodat het ei zou uitkomen, maar het lukt niet. Ze stopt het in de grond en geeft het water, maakt een mooie bloemenkrans, giet er spaghetti over, ... Ze is heel verdrietig en gaat met het ei in haar bedje liggen, dan komt er een mooi kuiken uit haar ei.

0.jpg

We gaan ook turnen met juf Marie.

s' Avonds doen we nog eens relaxatie met juf Els, de juffen komen eens kriebelen met pluimen van de kip. Daarna mogen we ook eens bij elkaar komen kriebelen.

DINSDAG hebben we de verjaardag van Zoë gevierd. Mama en Zoë hadden een hele mooie berencake gemaakt en lekkere zandkoekjes. Ze waren overheerlijk. Zoë koos voor een mooie groene kroon, zoals onze Kiki.

Naamloos.png

Hier zijn de foto's van het feest:

 

 

 

WOENSDAG, DONDERDAG en VRIJDAG was juf ziek en moest ze thuis in haar bedje blijven. Maar de kindjes hebben een fijne tijd gehad samen met juf Els en juf Heidi!

We hebben verder gewerkt aan onze mooie paasmandjes en vrijdag kwam de paashaas op bezoek....

De commentaren zijn gesloten.