23-11-12

Thema - Sint & Piet

Binnenkort komen de Sint en 1 van zijn Pieten op bezoek bij ons op school. (op 6 december) Daarom bereiden we ons al voor op die komst. Jullie mogen een oude, mooie, gekke of te kleine schoen meebrengen naar school. Zo kunnen we ons schoentje zetten voor al Sint en Piet komen.

Mama's en papa's, vergeet niet de naam van jullie kleuter er op te zetten (eventueel met een sticker)

 

schoenzetten80.JPG

Deze week en ook volgende week werken we rond het thema SINT & PIET.

sintenpiet_16.gif

Omdat onze knutselwerkjes van vorige week nog niet volledig af waren werken we nog 2 daagjes verder rond het thema "KNUFFELS". MAANDAG en DINSDAG hebben we veel geëxperimenteerd met scharen, de juf had een 'knipbak' geïnstalleerd in de klas. Er waren veel kindjes die al flink kunnen knippen. Onze mooie geknutselde beren geraakten uiteindelijk toch af zoals je kan zien op de foto's... 

 

DSC06427.JPG Konijntje van Fatima

DSC06428.JPG Tijgertje van Imran

DSC06429.JPG Olifant van Zoë

DSC06430.JPG Minnie van Sarah

DSC06432.JPG Baby van Roman

DSC06433.JPG Beertje van Mohamed

WOENSDAG is er geen school!!!

DONDERDAG en VRIJDAG is de juf ziek thuis. We brengen onze dag door bij juf Nancy, juf Jessica en juf Heidi. Maandag ben ik weer van de partij en hopelijk een stuk beter.

Nog een weekje Zwarte Piet en Sinterklaas:

MAANDAG hebben we ons verkleed als Zwarte piet en Sinterklaas. De juf had pietenmutsen, pietenkragen, pietenbroeken, Sintmutsen, Sinthandschoenen en een Sintjas meegebracht.

DINSDAG leerden we een versje over de sint:

"We zetten een schoenschoen.png

 

met een wortel wortel.jpg

 

 

voor het paard59bd97a2eb.gif.

 

 

Dan komt Sinterklaas en Zwarte Piet

Sint-en-Piet.giflangs met cadeautjescadeau.jpg."

 

 

 

 

We knutselden ook een pietenmuts om aan te doen als Sinterklaas en Zwarte piet op bezoek komen. s' Avonds speelden we nog een spelletje: er liggen 3 pietenmutsen onder een doek, juf tovert er eentje weg. Welke muts is er weg?

 

WOENSDAG waren we druk in de weer om onze pietenmutsen af te krijgen voor de grote dag dat Sinterklaas in onze klas op bezoek komt. We zetten ook onze schoen met een wortel erin voor het paard. Zouden we morgen cadeautjes krijgen van de SINT????

DONDERDAG kwamen Sinterklaas en Zwarte piet op bezoek in de klas. We zijn heel flink geweest want ze hadden cadeautjes bij voor ons: een zakje vol met lekkere koekjes, chocolade en mandarijntjes eeeeeeeeeeen een fiets, een BUMBA-zetel en een pizza voor in de klas.

DANK U SINTERKLAAS!!!!!

Enkel Zoë en Naoura waren een beetje bang toen de heilige man in onze klas kwam. Kijk maar eens naar de foto's...

 

3667957393.JPG

2690696689.JPG

301745460.JPG

VRIJDAG hebben we al flink gespeeld met het speelgoed dat de Sint naar ons klasje heeft gebracht.


De commentaren zijn gesloten.