15-10-12

Thema - Herfstkleuren

Hey Hallo,

Deze week komen we meer te weten over herfstblaadjes, herfstkleuren en herfstvruchten. 

vallend%20blad.gif

MAANDAG kijken we naar het poppenspel van het verhaaltje "hoger en hoger". 

De dieren van het bos hebben een mooi blaadje boven in de boom gezien en willen dit plukken. MAAR het is veel te hoog. Alle dieren klimmen op elkaar en dan... vallen ze allemaal op de grond. Maar lieveheersbeestje heeft een idee, ze vliegt naar de top van de boom en pluk het blaadje.

We vierden ook de verjaardag van IMRAN. We zongen mooie liedjes, aten cake en dronken fruitsap. Gelukkige verjaardag, jij word vandaag 3 jaar.

naamloos.JPG
DINSDAG leerden we een leuk liedje over 'stokjes', zelf op toilet en toen we aan het spelen waren bleven we het liedje zingen. Het gaat zo... TIK TIK, TIK TIK, ZO DOEN DE STOKJES EEEN RIKKE TIKKE TIKKE.
podcast

Nadien bestempelden we een stam van een boom met verschillende leuke stempels en bruine verf. Kijk maar eens naar de foto's...

WOENSDAG was er weer een kindje jarig, MOHAMED AMINE van de klas van juf jessica. Voor foto's verwijs ik door naar de blog van juf Jessica:  http://kikkereilandje.skynetblogs.be/ en ook juf Wendy was jarig.

We werkten ook verder aan onze boom, we maakten speciale blaadjes, door met verf en kastanjes in een doos te rollen en dit was het resultaat... en donderdag was onze boom klaar!

DSC06106.JPG 

DSC06107.JPG

DSC06108.JPG

VRIJDAG gingen we turnen met juf Marie en omdat het voor de laatste keer zo'n mooi weer was mochten we nog wat langer buiten spelen met de fietsen. 's Avonds mochten we nog eens kijken naar het poppenspel van hoger en hoger zoals jullie kunnen zien in het filmpje...


 

 


 

 

 

De commentaren zijn gesloten.